Ana Sayfa YAŞAM 4 Haziran 2019

CEM KÜÇÜK, KÜÇÜK ADAMMIŞ VESSELAM!

Türkiye gazetesinin köşe yazarı Cem Küçük, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yaptığı hakaretler yenilir, yutulur cinsinden değil!

Sözde köşe yazarı Cem Küçük kendine yakışan kelimeler kullanarak Ahmet Hakan’a köpek diyecek kadar ileri gitti!!

Ahmet Hakan’ın bu köşe yazarı diye geçinen Küçük’e yazısında ‘tetikçi’ dedi. Bizde İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak buna aynen şahidiz!

En son yapılan AK Parti Olağan Kongresi’nden hemen önce parti içinden birilerinin adamı olan bu tetikçi herif, hem yazılarıyla hem de sosyal medya hesaplarından Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile MKYK Üyesi Mustafa Ataş’a ağır hakaretler ve iftiralarda bulunarak tetikçiliğini ortaya koymuştu!

Ayrıca önceki dönem Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’la ilgili kendisine verilen yalan yanlış bilgileri hiç araştırmadan hakaretler ederek paylaşmıştı bu tetikçi herif..!!

Türkiye gazetesinin sahibi Ahmet Mücahid Ören, ülkenin hassas bir süreçten geçtiği ve İstanbul’da seçimlerin bıçak sırtı gittiği bir süreçte, bu tür ahlaksız hakaretleri yapan Cem Küçük denen herifi hem gazetede hem de televizyon programında bir dakika bile tutmaması lazım..!! Ören’in gereğini yapacağına inanıyorum..

ARALARINDAKİ KAVGA BÖYLE BAŞLADI!

Ahmet Hakan’ın “Bu aşağılık tetikçiye sesleniyorum: Ben hayatımın hiçbir döneminde… Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım… Senin gibi tetikçilik yapmadım… Senin gibi alçaklık yapmadım… Senin gibi operasyonlar çekmedim…” dediği Cem Küçük’ün o ağır hakaretlerle dolu cevabı: “Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan’ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu’na yaptırdığımız gibi havlıyorsun.”

AHMET HAKAN’IN YAZISI!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Bu utanmaz adam, ayrıca…

– Yıllardır en ağır hakaretlerle saldırdığı…

– Yıllardır her fırsatta tehditler savurduğu…

Beni de ‘bizim medya’ dediği medyanın içine yerleştiriyor.

Bu aşağılık tetikçiye sesleniyorum:

Ben hayatımın hiçbir döneminde…

Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım… Senin gibi tetikçilik yapmadım… Senin gibi alçaklık yapmadım… Senin gibi operasyonlar çekmedim…

Kısacası…

Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi!

Hadi ikile!”

*********************************************************

CEM KÜÇÜK’ÜN YAZISI!

Cem Küçük, “Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan’ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu’na yaptırdığımız gibi havlıyorsun.

Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu’na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın’sın sen.

Kardeşim bal gibi o güçlü döneminde övmüşsün FETÖ’cü Ali Demir’i, şimdi adamın koluna kelepçe vurulunca da en sert tekmelerle dövüyorsun. Tüm Türkiye artık bu zebunkuş fırıldaklığını biliyor.

YAZI KALDIRILDI

Öte yandan Küçük’ün bu aşağılık yazısı gelen tepkilerin ardından Türkiye Gazetesi’nin internet sitesinden kaldırıldı.

selyus