Ana Sayfa YAŞAM 13 Aralık 2016

Cemil Barlas’a tepki yağıyor!

Gazeteci ve tv yorumcusu Cemil Barlas, dinleyicileri, okurları, takipçileri ve Türk Milletini şaşırtan bir tweet attı. Barlas, duygusuz bu paylaşımı ile çok büyük tepki topladı.

Gazeteci ve tv yorumcusu Cemil Barlas, bugün kendine hiç yakışmayacak bir tweet attı. Acaba bu bizim tanıdığımız Cemil Barlas değil mi sorusunu aklımıza getirmedi değil! Hatta acaba birileri sosyal medyadan adını kullanarak uydurma tweet mi attı diye düşündük. Hemen twitter hesabına girdik, ne görelim paylaştığı tweet orjinal kendisine ait. Ne diyelim! Cemil Barlas; Allah senin bu tweeti ne niyetle attığını biliyor. Eğer Zalim Esed, İran ve Rusya’nın çocuk, kadın demeden sivilleri katlettiği, kadınlara tecavüz edildiği Halep’teki dramı, zalimlerin diğer mazlum Müslümanlara yaptığı zulümleri tepki koyan ve duygularını dile getiren Onurlu, merhametli Türk Milletinin sosyal medya paylaşımlarını kastettiysen hemen bir aynaya bak ve vijdanını sorgula..!! Aynı yolun yolcusu ve aynı düşünce içinde olduğunu bildiğimiz Barlas için daha fazla bir şey yazmayacağız. Ancak bu attığı tweetle ilgili detaylı bir açıklama yaparsa mazlumların yanında olan Müslümanları da aydınlatmış olacak.  

İŞTE O İNFİAL TWEET

Cemil Barlas’ın twitter hesabından paylaştığı tepki çeken tweeti: “Orada o burada bu oluyor seyredip bir şey yapamıyoruz muhabbeti sıktı. TC’nin önceliği kendi vatandaşları ve Türkiye’de yaşayanlar. Can derdindeyiz.”

selyus