Ana Sayfa YAŞAM 1 Mart 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe Belediyesi’nin yaşam alanını ziyaret etti

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından sürekli bölgede olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe Belediyesi’nin Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremzedeler için kurduğu yaşam alanını ziyaret etti.

Burada Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü tarafında karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri eşlik etti.

Başkan Döğücü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptıkları çalışmalar hakkında ve oluşturmaya başladıkları ‘Konteyner Kent’le ilgili bilgiler verdi.

Anlatılanlardan son derece memnun kalan Erdoğan, Başkan Döğücü’ye ekibiyle birlikte yürüttükleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ, ZİYARETİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Doğanşehir’de kurduğumuz yaşam alanını teşrifleriyle onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ve MHP Genel Başkanı Sn. @dbdevletbahceli’ye çalışmalarımızı anlattık. Cumhurbaşkanımıza, kardeşlerimize gözümüz gibi bakacağımıza dair söz verdik. Her zaman yanlarında olacağız.” İstanbul Takipte Haber Merkezi

selyus