Ana Sayfa YAŞAM 12 Mart 2018

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük sevgi duyan Fikriye teyzenin hayalı gerçek oldu!

Fikriye Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Mersin 6. Olağan İl Kongresi’nin düzenlendiği Servet Tazegül Spor Salonu’nda buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük sevgi duyan ve tanışmayı çok isteyen Çam’ın hayali gerçek oldu.

AK Parti Mersin 6. Olağan İl Kongresi’nin düzenlendiği Servet Tazegül Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fikriye Çam ile buluşup bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Fikriye ninenin elini öperek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fikriye Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştuğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, büyük bir heyecan yaşadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için uzun yıllardır beklediğini anlatan Çam, “O çok iyi bir insan, Allah onu muvaffak etsin. Ben Erdoğan’ı 2002 seçiminden sonra ilk kez görmüştüm. O günden beri seviyorum onu. Ben onu evladım gibi seviyorum. O benim oğlum, evladımdan farkı yok. Benim gözüm onu çok aradı sonunda görmek nasip oldu.” dedi.

Erdoğan’ı görünce duygulandığını dile getiren Çam, “Hem Türkçe hem de Arapça sohbet ettik. Beni hiç ihmal etmedi. Benimle çok ilgilendi.” diye konuştu.

Çam, Erdoğan’ın kendisine “halen genç olduğunu” söylediğini anlatarak, “Duygulandım bir anda, orada ettiğimiz sohbette çok mutlu oldum, çok heyecanlandım. Allah biliyor onu ne kadar sevdiğimi. Benden ona dua etmemi istedi. Ben zaten ona hep dua ediyordum, bundan sonra da etmeye devam edeceğim.” ifadesini kullandı.

 

selyus