Ana Sayfa YAŞAM 13 Şubat 2014

Cüneyt Z. Bitikçioğlu’nu duygulandırdılar

Meslek hayatında aralıksız tam 30 yıl emek veren Cüneyt Zülfükar Bitikçioğlu’na AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım’dan anlamlı özel hediye.

Mesleğinin zirvesindeyken emekli olan Ulusal ve yerel basının saygıyla bahsedilen öncü ismi Cüneyt Zülfükar Bitikçioğlu, basın toplantısı için gittiği AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Hurşit Yıldırım tarafından kendisine anlamlı özel hediye takdim etti. Bu özel işlemeli ödülü alırken duygulanan ve gözlerinin dolduğu gözlenen gazete camiasının sevilen yüzü Bitikçioğlu, “”30 yıl hizmet ettiğim gazetem değil, hukukçu bir siyasinin yaptığı bu jest ve incelikten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye gazetesinde mesleğeilk adım atıldı

1980 yılında gazeteciliğe ilk adımını atan Cüneyt Zülfükar Bitikçioğlu, “Ben 4 aylık yaz tatillerini fırsat bilerek Türkiye Gazetesi’nde çalışmaya başladım. Gazeteye ilk başladığımda fotoğraf makinamı rahmetli Enver Ören hocam almıştı. Sonra her tatilde ve her fırsatta gazetedeydim. Yani evimden çok zamanım gazetede geçerdi. Rahmetli patronum Enver Ören hocamdan çok şey öğrendim. O zaman yaptığı nasihatlerde önce gazeteci değil insan olduğunu unutma derdi. İnsanlara tatlı dilli ve mutlaka güler yüzlü olun derdi. En iyi insan insanlara faydalı olan, onların yükünü hafifleten insandır diye bize hep nasihat ederdi” diye konuştu

Etiketler:
selyus