Ana Sayfa YAŞAM 24 Ocak 2018

Elif Şevval Şener, ‘Bir Hüzün Çöktü Yüreğime’ adlı kompozisyonu ile birinci oldu

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatının düzenlendiği ‘Kudüs’ü Anlat Üsküdar Şiir ve Kompozisyon Yarışması’ final töreni gerçekleşti. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda dereceye girenlere Kudüs Gezisi hediye edildi.

‘Kudüs’ü Anlat Üsküdar Şiir ve Kompozisyon Yarışması’nın çocuk kategorisinde ‘Bir Hüzün Çöktü Yüreğime’ adlı kompozisyonu ile Elif Şevval Şener, birinci oldu.

Tanıtım Medya Birim Başkan Yardımcısı Perihan Seda Şener’in de kızı olan Elif Şevval Şener, kendi yazdığı kompozisyonu okurken salondakileri duygulandırdı.

“BİR HÜZÜN ÇÖKTÜ YÜREĞİME

Çocukların gülmeyi oynamayı unuttuğu coğrafyadan bakıyorum dünyaya ben şimdi ve diyorum ki !

Nereye bu gidiş? Nereye Kadar?

Gözlerimde özgürlük kuşlarının kanat çırpışı var benim, rüyalarımda dahi Tutsak olamaz Kudüs. Benim içimde hüzün dışımda belki lakin beklemekteyim o kutlu ayetin tecellisini.

“Allah elbet nurunu Tamamlayacaktır”

Kanla kirletilmiş hayallerin kurşun yiyen sahibiyim ben. Şimdi her yanım hüzün Toplamaya kalksam cümlesini hayatın ancak bir mazlumun ahı ederken, ölüm kokar bu şehrin sokakları yüz yıldır.

Osmanlı’nın laleler diktiği bu topraklara küçücük kundaklarda fidanlar dikiliyor şimdilerde. Merhametine muhtacız ya rab, şefkatine muhtacız efendim, adaletine muhtacız ya Ömer Annelerin gözleri bu coğrafyada sel Annelerin öfkeleri alev alev Zalimlerin zulmüne dayanmıyor bu yürekler bize bir yol göster.”

selyus