Ana Sayfa YAŞAM 29 Eylül 2019

Elifnur Kalay ile Muhammed Karamehmetoğlu, evliliğe ilk adımı attılar

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi önemli bir nikaha ev sahipliği yaptı. Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve Eğitim Komisyonu Başkanı Esat Kalay’ın biricik kızı Elifnur Kalay ile Muhammed Karamehmetoğlu Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kıydığı nikah ile evliliğe ilk adımlarını attılar.

Çiftlerin nikâhına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Abdullah Güler, Osman Boyraz, Hulusi Şentürk, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, İşadamı Remzi Gür, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Eruçar, Üsküdar eski Belediye Başkanı Mustafa Kara, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, her iki ailenin konukları ile yakınları katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen nikahta evlilik cüzdanını çiftlere AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce takdim etti.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak çiftleri tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

selyus