Ana Sayfa YAŞAM 29 Eylül 2025

Emre Batu Dede ile Ayşenur Şekercioğlu çifti evliliğe ilk adımı attı

Emre Batu Dede ile Ayşenur Şekercioğlu çiftinin nikahını kıyan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Gürzel, “İnşallah vatana, millete hayırlı olacak evlatlar yetiştirirsiniz. Sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. 

AK Parti Beykoz Teşkilatlarının Kanaat Önderi ve Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Tuncer Dede’nın oğlu Emre Batu Dede, Ayşenur Şekercioğlu ile evliliğe ilk adımı attı.

Beykoz Korusu’nda yoğun katılımla gerçekleşen düğüne AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan, Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Gürzel, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, Beykoz Belediyesi Önceki Dönem Başkanı merhum Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti İstanbul İl Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Esat Kalay, AK Parti Beykoz Önceki Dönem İlçe Başkanları Adem Sefer, Mustafa Gürkan, Muhammed Hanefi Dilmaç, AK Parti’nin Kanaat Önderi Zafer Aslan, AK Parti’nin Kurucularından, Özyürek Yayınevi’nin Sahibi Muharrem Kaşıtoğlu, AK Parti Beykoz Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları Burak Karaçam, Ahmet Deliak ve Sedat Altun, tecrübeli siyaset adamı, mimar Bayram Çevik, belediye meclis üyeleri, önceki dönem meclis üyesi Şahin Emanet, Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Yalçın Çolak, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu yetkilileri ve çiftlerin yakınları katıldı.

Emre Batu Dede ile Ayşenur Şekercioğlu çiftinin nikahını kıydıktan sonra tebrik eden ve Ayşe Çelikbilek ile birlikte evlilik cüzdanını takdim eden Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Gürzel, “İnşallah vatana, millete hayırlı olacak evlatlar yetiştirirsiniz. Sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak çiftleri tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

selyus