Ana Sayfa YAŞAM 20 Ağustos 2023

Engelli Gençler Platformu, Kadıköy’de aşure dağıttı

Engelli Gençler Platformu, Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk’un katılımlarıyla Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan ‘Moda Lezzet Atölyesi’ öğrencileri ile birlikte aşure dağıttı.

Engelli Gençler Platformu Başkanı Yunus Emre Polat’ın öncülüğünde gerçekleşen ve yoğun ilgi gören programa Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk’un yanı sıra Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Taşçı, Yeşilçam sanatçısı Suna Selen ve ilçe sakinleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Engelli Gençler Platformu Başkanı Yunus Emre Polat, “Sivil inisiyatif grubu olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure programımıza destek veren Sivil Toplum Merkez Üssü Temsil Heyeti Üyesi Ömer Faruk Terzi’ye, Dünya Kuran Okuma Birincisi Hafız Selman Okumuş’a çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımıza dağıttığımız 500 aşure ile engelli gençlerin özgüvenlerini arttırmanın yanında toplumun engellilere yönelik sosyal farkındalığını arttırmak adına önemli bir işe imza attığımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Allah niyetlerimizi kabul eylesin” dedi.

selyus