Ana Sayfa YAŞAM 1 Ağustos 2016

Erhan Çelik TRT’yi hemen bırak!

TRT’de Ana Haber bültenlerini sunmak üzere göreve başlayan Erhan Çelik’e eşi Gülben Ergen’den dolayı çok büyük tepki var. Tepki koyanlar, Gülben Ergen’in şer güçlerin ajanı ve vatan haini Can Dündar’a övgü dolu mesajından dolayı Erhan Çelik’in TRT’yi hemen bırakmasını istiyor..

TRT Ana Haber spikeri olarak göreve başlayan Erhan Çelik’e eşi Gülben Ergen’in Can Dündar’a destek verici açıklamalarından dolayı her geçen gün tepkiler daha da büyüyor. Özellikle meslektaşları tarafında TRT ve Çelik eleştiri yağmuruna tutuluyor. Erhan Çelik’in TRT’de göreve başladığı günden bu yana ulusal basında yapılan eleştirilerle özellikle TRT’nin bağlı olduğu bakanlık uyarılıyor. Gülben Ergen’in vatan hain ajan Can Dündar hakkında sarf ettiği övgü dolu sözler eleştirinin ana noktasını oluşturuyor.

Gülben Ergen, kocası Erhan Çelik’in TRT’de spiker olmasının ardından yine gündeme gelmeyi başardı. Gülben Ergen bir ödül töreninde “Çocukluğumuzun gençliğimizin, uzun yıllarımızın çocuklarımızın gazetesi Hürriyet… Hürriyet demek Cumhuriyet demek… Cumhuriyet demek biz demek. Bütün ödül alanların Can Dündar’a selamı olsun” diyerek tepkilerin odak noktası haline gelmişti.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yer alan Haber bülteni sunucusu Erhan Çelik’e ödenen ücret iddialarını yalanladı. Erhan Çelik’in 200 bin bira aldığı iddia ediliyor.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde TRT 1 Ana Haber bülteni sunucusu Erhan Çelik’e ödenen ücrete ilişkin spekülasyon amaçlı abartılı rakamlar telaffuz edilmektedir. Bu haberlere itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.

Bu arada Erhan Çelik’in yazılı açıklamasını çok yersiz ve içi boş bulduğumuz için buradan yayınlamaya gerek göremediğimizi özellikle belirtmek isteriz. 

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, bu yanlış iş alımına tepki koyan meslektaşlarımız ve STK’lar gibi bizde vatan haini ve şer güçlerin ajanı olduğunu iddia ettiğimiz Can Dündar’a övgü dolu sözler sarf eden Gülben Ergen’ın kocası Erhan Çelik’in TRT’den hem istifa etmesini istiyoruz! 

selyus