Ana Sayfa YAŞAM 13 Eylül 2014

Erkekliğe ilk adımlar atıldı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın öncülüğünde ve talimatlarıyla sünnet ettirilen 700 çocuk, düzenlenen şölende eğlenceli bir gece geçirdi.

Çekmeköy’de erkekliğe ilk adımlar atıldı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın öncülüğünde ve talimatlarıyla sünnet ettirilen 700 çocuk, düzenlenen şölende eğlenceli bir gece geçirdi.

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninde bu yıl 700 çocuk erkekliğe ilk adımlarını attı. Çekmeköy Belediyesi önünde düzenlenen şölene Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Eyüp Yıldırım, Fatih Sırmacı, sünnet olan çocukların aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte sözlerine vatandaşlara hoş geldiniz sefalar getirdiniz diye başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Öncelikle altı ay önce yapılan seçimlerde bizlere ve bir ay önce yapılan seçimlerde de Cumhurbaşkanımız Sayın Reccep Tayyip Erdoğan’a gösterdiğiniz destekten ötürü siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün 700 çocuğumuzun sünnetlerini yaptırdık. Rabbim izin verirse sizler ilerde çocuklarınızın düğünlerini yapacaksınız. Sonra rabbim bu çocuklardan sizlere torunlar nasip edecek. Onun için bu evlatların ve vatanımızdaki evlatların ana babalarına sesleniyorum çocuklarımız için dua edelim. Onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek evlatlarımız, onlar sizlerden aldığı dualarla bu vatana bu millete hizmet edecekler ve ahir ömrümüzü güzellikler içinde yaşamamıza vesile olacaklar. Beş bucuk yıldır bu ilçenin her noktasına hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak bugün burada bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyor, hepiniz Allah emanet ediyorum,“ dedi.

Birbirinden renkli animatörlerin gösterileriyle yer aldığı şölen öncesinde çocuklar palyaçolar eşliğinde yüzlerini boyadı, tahta bacak ve Nasreddin Hoca ile hatıra fotoğrafları çektirdi. Yalçın Özden ve ekibi, Hacivat Karagöz Orta oyunu ve kukla gösterileriyle alanda bulunanlara keyifli anlar yaşattılar. Program Avrupa Güzel Kur’an okuma birincisi Hafız Muhammed Bilal Demirel’in sesinden Kur’an tilaveti ile devam etti.

Aileler ve çocuklar protokol konuşmalarının ardından sahne alan Volkan Arslan’ın sevilen parçaları ile yorgunluklarını ve streslerini attılar. Program sonunda güne özel hazırlanan fotoğraf albümleri ailelere hediye edildi.

Etiketler:
selyus