Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 10 Ağustos 2019

Esat Kalay’dan anlamlı ziyaretler

Üsküdar’ın yerlilerinden olan ve yaptıklarıyla da iz bırakarak ilçenin sevilen isimleri arasında yerini alan Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Esat Kalay, uzun yıllar önce başlattığı bu anlamlı ziyaretlerini sürdürüyor. 

Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Esat Kalay, ihtiyaç sahibi aileler, kimsesizler ve hastaları ziyaret edip dertlerine deva olmaya devam ediyor. Geçmiş tarihlerde yüzlerce ev ziyareti yaparak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in selamını ileten ve ayrıca ailelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Esat Kalay, öte yandan Üsküdarlı esnafı da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Üsküdar’ın sevilen isimlerinden olan Kalay, çalışkanlığı, hayırseverliği ve dava bilinciyle ismini bugüne kadar hep güzel işlere yazdırdı.

Esat Kalay, “Üsküdar belediyemiz, ilçemizde tespit ettiği binlerce ailelere nakdi ve diğer yardımları yapıyor. Ayrıca evdeki sorunlarıyla da ilgileniyor. Evden çıkamayan ve çok zorda olan yaşlılarımıza her gün sıcak yemek götürüyor belediyemiz. Bende mahalle başkanlarımız aracılığı tespit ettiğimiz evlere gidip dualarını almaya çalışıyoruz” dedi.

selyus