Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 24 Mayıs 2019

Esenevlerliler gönül sofrasında buluştu

Ümraniye Esenevler Mahallesi’nde komşuluk ilişkileri gönül sofralarında sürüyor. Bu mahallenin bir evladı olan AK Parti İstanbul Millet Vekili Av. Serkan Bayram, Hacı Ömer Karagül Cami Derneği ve Cami Gençlik Merkezi ile birlikte düzenlediği iftara mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

Hacı Ömer Karagül Cami İmam Hatibi aynı zamanda Ümraniye Müftülüğü Cami Gençlik Merkezleri Koordinatörü Şükrü Şahin camideki hizmetlerden bahsetti.

Şahin, “İlk cami gençliğin temeli bizim camiden atıldı ve ilk diyanet okuma salonu bizim camide açıldı. Sayın vekilimiz Serkan Bayram, camimizin yapılışında büyük emeği var. Yine ve cami gençliğin çalışmalarında bize önemli destekler verdi. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

“SEÇİMDE KÜÇÜK BİR YOL KAZASINA UĞRADIK”

Daha sonra söz alan Milletvekili Av. Serka Bayram, “Bende bu mahallenin bir sakini olarak, burada küçük bir mescid varken, hayırseverimizin katkılarıyla bugün güzel bir caminin salonunda bir arada olduk. Şükürler olsun. Ramazan ayının feyzinden yararlandığımız şu günlerde Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bildiğiniz üzere 31 Mart seçimi yaşadık. Ümraniye ve mahallemizden iyi bir destek aldık ama seçimde küçük bir yol kazasına uğradık. Bu seçimde hep beraber adayımız Binali Yıldırım başkanımızı seçerek bu kazayı ortadan kaldıralım” diye konuştu.

selyus