Ana Sayfa YAŞAM 9 Ocak 2016

Fatma Yazıcı, “Güçlü aile, mutlu toplumun temelidir”

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Aileyi Güçlendirme Komisyonu’nda ilgilendiği ailelerle bir araya geldi. Düzenlenen programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı katıldı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Aileyi Güçlendirme Komisyonu’na kayıtlı aileler için etkinlik düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Aileyi Güçlendirme Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Dr. Zehra Baltacı, Kadın Kent Gönüllüleri, komisyona kayıtlı aileler ve çocukları Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadı Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı komisyona kayıtlı aileler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Biz büyük bir aileyiz. Sizlerle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Güçlü aile mutlu toplumun temelidir. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak her ailelerimizin yanındayız ve her zaman da yanında olacağız” dedi.

selyus