Ana Sayfa YAŞAM 19 Haziran 2019

Günaydın ve Batu ailelerinin mutlu günü

Üsküdar önemli bir düğüne daha ev sahipliği yaptı. Günaydın ve Batu ailelerini bu mutlu gününde yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Emine Günaydın ile Asım Turan Batu çiftinin düğününe Pazar Belediye Başkanı, Ahmet Basa, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Sakarya Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu bir çok bürokrat katıldı. Gelinin babası tecrübeli siyaset adamı ve Pazar Belediye Meclis Üyesi İlhami Günaydın’ın yakın dostu olan Genel Yayın Yönetmenimiz Hüseyin Adil Yelkenci’de bu kıymetli gecede yerini aldı.

Düğünle ilgili duygularını paylaşan İlhami Günaydın, “Davetimize icabet ederek mutluluğumuzu paylaşan ve mazeretinden dolayı katılamayan tüm dostlarımıza Günaydın ailesi olarak teşekkür ederiz. İyi ki varsınız…

Ayrıca özellikle Pazar’dan kalkıp düğünümüze iştirak eden Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ya, Çayeli’nden gelen Çayeli Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi’ye, Sakarya Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, yakın dostlarım ve tüm konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Emine Günaydın ile Asım Turan Batu çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz…

İlginizi çekebilir

Reisi Cumhur Fatih Camiinde

Reisi Cumhur Fatih Camiinde

selyus