Ana Sayfa YAŞAM 18 Kasım 2016

Hande Fırat o geceyi kitaplaştırdı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Darbe girişimini göğsünü siper ederek püskürten ‘Onurlu Türk Milleti’nin içinde bize göre ayrıca 2 yiğit vardı. Bunlardan birisi bu ülkenin Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’a telefonla bağlanarak milletle buluşturan çok kıymetli meslektaşımız Hande Fırat’tı. Fırat, o geceyi anlatan ‘24 Saat, 15 Temmuz’un Kamera Arkası’ isimli bir kitap yazdı. Ülkesini seven herkes bu kitabı okusun.

Allah’ın bir lütfu olarak ülkenin kaderini belirleyen önemli bir telefon görüşmesi ile insanların sevgisini kazanan Hande Fırat, başta İstanbul Takipte Haber Sitesi olmak üzere bu ülke için çok değerlidir.

15 Temmuz’un simgesi olmuş bir kare… Haberci-televizyoncu Hande Fırat CNN Türk ekranında… Elinde tuttuğu telefondan o gecenin ve hatta ülkenin kaderini değiştirecek konuşma gerçekleşiyor. FaceTime’dan… Bağlandığı kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Ve bir darbe kalkışması adeta bu bağlantının yarattığı güçle engelleniyor. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada bir sembol haline gelmiş bir kare bu. İşte bu kitap Hande Fırat’ın kaleminden son yüzyılımızın belki de en önemli 24 saatinin hikâyesi…

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz Darbe girişimini göğsünü siper ederek püskürten ‘Onurlu Türk Milleti’nin içinde bize göre 2 yiğit vardı. Bunlardan biri FETÖ’cu generali alnının ortasından vuran Ömer Halisdemir, bir diğeri de bu ülkenin Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’a telefonla bağlanarak milletle buluşturan çok kıymetli meslektaşımız Hande Fırat’tır. Allah CC. Şehit Ömer Halisdemir’e rahmet eylesin. Hande Fırat kardeşimizin de yolunu, bahtını açık ve senden razıyım dediği kullarından eylesin.

15 Temmuz’u iliklerine kadar yaşamış olan Fırat, ‘24 Saat 15 Temmuz’un Kamera Arkası’ isimli bir kitap yazdı. Bayrağına ve vatanına sevdalı herkesin bu kitabı alıp okuması lazım.

selyus