Ana Sayfa YAŞAM 13 Temmuz 2017

Hasan Can’ın duygu yüklü gazi ziyaretleri

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle, 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerini ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ayrıca gazileri de tedavi gördükleri hastanelerde ve evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında zaman zaman duygulanan Başkan Can, duygularını çocuklarla ilgilenerek bastırmaya çalıştı.

Her fırsatta şehit yakınları ve gazilere ziyaretler gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dik duruşları ile vatanı müdafaa eden gazilerimizden; Ertuğrul Emre Hüsrev, Turan Teke, Erol Demir, Recep Ünlü ve Kemal Uyar’ı aileleri ile beraber ziyaret etti. Başkan Hasan Can, ayrıca Şişli American Hastanesi’nde tedavi gören Mehmet Yaman’ı ziyaret ederek doktorlardan durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Müftüsü İlyas Yımaztürk ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş da bulundu.

Gaziliğin Allah katında çok muteber ve değerli bir makam olduğunu söyleyen Başkan Hasan Can, “Rabbim bütün şehitlerimize rahmetiyle cennetiyle muamele eylesin ve Rabbim bütün gazilerimize yaşadıkları müddet zarfında onurlu ve sahip oldukları yüce gazilik makamına layık şerefli bir hayat yaşamalarını nasip eylesin” dedi.

İlginizi çekebilir

Köprüden aşağı atladı!

Köprüden aşağı atladı!

selyus