Ana Sayfa YAŞAM 25 Mart 2015

İl Kadın Kolları sahaya indi

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, Başkan İffet Polat öncülüğünde “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle Ataşehir Kayışdağı Mahallesinde bulunan İstanbul Darülaceze’ye ziyaret programı düzenledi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat başkanlığında, Sosyal İşler Birim başkanlığı koordinesiyle düzenlenen programa İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 1. Bölge İlçe Kadın Kolları Başkanları katılım sağladılar. Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın ve Müdür Yardımcısı Basri Zeren ziyaret programına eşlik ettiler.

Çınar, Zümrüt ve Güven sitelerinde bulunan yaşlılar tek tek ziyaret edildi. Kurduğu güçlü kadrosuyla İstanbul’da genel seçim çalışmalarını başlatan İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, huzurevi sakinlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun selamlarını iletti.

Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?

Benim mi Allah’ım bu çizgili yüz?

Ya gözler altındaki mor halkalar?

diye bir üçlüyle söze başlayan ve herkes için kaçınılmaz olan gerçek ve çoğunlukla mukadderat ‘yaşlanmak’ diyen AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, “Büyüklerimizin dualarını istedik.. Allah hepsine hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin..82 yaşında olan uzun yıllardan beri burada yaşayan bir teyzemiz geldiği dönemlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Cumhurbaşkanımızın kandil sabahları kimseye haber vermeden Darülaceze’ye gelerek kapıları tıklatarak içeri girdiğini ve yaşlılar ile hasbihal ettiğini anlattı. Bir kez daha anladım ki gönül adamı olmadan dava adamı olunmuyor.. Allah öncelikle bu kurumun banisi ,kurucusu Abdülhamit Han’a rahmet etsin ve bugüne getirenlerden razı olsun..” dedi.

 

Yaşlılara karanfil, gülsuyu ve çikolata takdiminde bulunuldu. Duygu dolu, sevgi yüklü anlar yaşandığı Darülaceze’de sakinlere memnuniyetleri sorulduğunda çok memnun olduklarını, kendilerine çok iyi bakıldığını, her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını belirttiler.

Başkan Polat, yaşlılardan Hükümete ve Partiye dua etmelerini istedi. Kendilerini sık sık ziyaret edeceklerini söyledi.

Program sonunda İstanbul Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

selyus