Ana Sayfa YAŞAM, YEREL YÖNETİMLER 19 Mayıs 2020

İmamoğlu’ndan Kadir Gecesi açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, “19 Mayıs’a denk gelen mübarek Kadir Gecemizi tebrik ediyoruz. Mütevazılık, dayanışma, barış, erdem gibi temel değerlerin insanlığa ulaşmaya başladığı Kadir Gecemizin tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

İstanbullular ile gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik eden İmamoğlu, “19 Mayıs’a denk gelen mübarek Kadir Gecemizi tebrik ediyoruz. Mütevazılık, dayanışma, barış, erdem gibi temel değerlerin insanlığa ulaşmaya başladığı Kadir Gecemizin tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nı da pandemi koşullarında, zorluklarla yaşadık. Ama bu durum, inancımızın gereğini en hassas şekilde yerine getirmekten bizi alıkoymadı. Pazar günü de mübarek Ramazan Bayramı’mızı idrak edeceğiz. Darda kalanların, mahrumların esenliğe ulaşmasına vesile olması arzusuyla bütün yurttaşlarımızın bayramını şimdiden en içten duygularımızla kutluyoruz. Bu vesileyle belirtmiş olalım ki; Ramazan Bayramı süresince, sokağa çıkma yasağı olsun veya olmasın, bütün birimlerimizle kentlerimize eksiksiz hizmeti sürdüreceğiz; yaşamın en iyi şekilde akması için gereken tüm tedbirleri şimdiden alıyoruz.

selyus