Ana Sayfa YAŞAM 4 Temmuz 2018

İslam düşmanı Berna Laçin’e vatandaşlardan yoğun tepki!

Türkiye’de sanatçı bozuntuları, İslam ve Müslüman düşmanları bi bitmedi gitti! İslam düşmanlığı ile başı çekenler arasında ilk sıralarda olan Berna Laçin, Türk milletinin tamamına yakının (bunun gibi pislikler hariç) idam istediği bir ortamda içindekini kusarak şu tweeti attı: “#idam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimciler, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!”

Cahil cühela, edepsiz kadın  kadın Berna Laçın, hangi ülkeler başı çekiyor iyi bak! Ayrıca iftira attığın Medine’nin bağlı olduğu ülke Suudi Arabistan dünya sıralamasında hiç yok. 

Kutsal topraklarımızdan Medine için iftira attığı bu tweetin altında binlerce vatandaştan tepki gören Berna Laçin’i İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak şiddetle kınıyor, tüm İslam Alemi’nden özür dilemesini istiyoruz..

BERNA LAÇİN’E YAPILAN ELEŞTİRİLER

– Çağdaş dişi, bu vatana millete Anadolu insanına çıplaklık, yaz tatil fotoları, öpüşme sahneleri, boş anlamsız diziler ırkçılık İslam’a hakaret ve toplumu ayrıştırmaktan başka neyin var ve buna rağmen bu milletten para kazanıyorsun benim hakkım haram zıkkım olsun #dinimeküfretme

– Laçin değilsin Latin’sin. Avrupa sevici Müslüman düşmanı, sen önce ahlakını kendini düzelt sonra oraya buraya laf yetiştir.

– Seninle aynı ülkede nefes aldığım için utanıyorum. Sanatçı bozuntusu seni!

– O kadar cahilsin ki, o kadar yani.

– Kadın İslam’a o kadar düşman ki kusmak için yer arıyor oysaki dünyada tecavüzün en çok yaşadığı ülkenin Amerika olduğunu oda biliyor ahlaksız pislik.

– Peh peh peh. Boyunuzdan büyük işlere kalkışmışsınız bayan. Şaklabanlık dozajınız artmış, reklam ihtiyacınız doğmuş sanırım. O küçük beyninizle düşük profilli dizilerinize devam edin. Ortalıkta bir kusmuğunuz var. Ne olacak şimdi? Yaşasaydı Alfred Kisney sizinle gurur duyardı.

– Vatikan papazlarının çocuk istismar ve tecavüz davaları bilgili ve belgeli ilken tamamen bilgisizce attığın bu twit senin daha iyi tanınmana yol açtı. Sen artık millet gözünde bittin. Sokakta limon satsan alan olmaz yıkıl git… Yazıklar olsun.

– Dünyada tecavüz olaylarında ABD birinci sırada. Suudi Arabistan ise sonuncu sırada bu aşağılık maymunun derdi? Ne  mağdurlar ne de çözüm! Bu maymunun derdi İslam’a saldırmak. Ekmek var ya…

– Yüreğin yansa böyle konuşmazsın emin ol. Medine derken de bi dur düşün. Buranın öbür tarafı da var ona göre..

– Şeref yoksunu kadın diyemeyeceğim kadına prim kazandırmayalım hep beraber o gül kokulu şehrin kaldırım taşı olamazsın sen..

– Çok gezerken çok okusaydın keşke. Vatanına dinine bu kadar düşman olursan Allah kendi dilinle sana gereken dersi verir @bernalacin35

– Medine topraklarının tecavüzde rekor kırdığını ispat etmezsen seni destekleyenlerle birlikte şerefsizsin.

– Yok öyle, “ben Medine derken İslam’a saldırmak istemedim, bir Arap şehrini kastettim” ayaklarını da geç. Biz sizin familyanın ne bok olduğunu gayet iyi biliriz.

– “Medine’nin giriş çıkışlarından her biri üzerinde muhakkak orayı korumakta olan saf saf melekler bulunur.” “Medine İslam’ın kubbesi, iman ve hicret yurdu. Helal ve Haramın bildirildiği yerdir.”(Hadis-i Şerif /Taberani) Rabbim seni ve senin gibi zihniyeti hidayetle nasiplendirsin…

– Tecavüzde REKOR demişsiniz de hangi istatistik, hangi veri bu, nereden aldınız bu bilgiyi, İslam Dünyası için manası olan bir belde için bu İFTİRA olmadı be Berna!

– Tamam İslam’la Dinle sorunlu olabilirsin ama bu iftira seni, çocuk tacizcileri kadar iğrenç bi duruma düşürebilir!

– İdam çözüm diyen olmadı zaten, önce eğitim, sonra sizin gibi  ahlaksızlığı meşru hale getirmeye çalışan sanatçı bozuntularına fırsat tanımamak!! Ramazanda sapıklık yürüyüşü yapan insanları nasıl desteklediğinizi, meşru hale dönüştürmek için ne kadar uğraştığınızı çok iyi biliyoruz..

– Hangi veriye dayanarak İslam Aleminin kutsalı olan bir bölgeyi ve insanları karalıyorsun. Kimlere yaranmak istiyorsun? Belki de hedefin gündemde kalmaktı onu da başardın. Mahallene dönebilirsin. #idam #iftira #BernaLacın #susartık #çakma

– Gerçekten bir fikir, bir bilgi sahibi olmadan Suudi Arabistan ı 1. sıraya koymak açık bir İslam düşmanlığıdır.

– Berna Laçin nedendir sendeki bu İslam düşmanlığı, nedendir sendeki bu devlet düşmanlığı?

– Madem Medine diyecek kadar küçük beyinlisin bilerek algı yapıyorsun sonrada anlayan anladı diyorsun.

– Biz seni zaten anlıyoruz derdini ve yaranı biliyoruz ama sen insanların aklının senden küçük olduğunu düşünüyorsun. Zavallısın acizsin çünkü ne sanat ne de inancın iyi şimdi çekil

– Bırak içindeki pislikleri biriktirip biriktirip kusmayı be kızım… Ortalığı yine bulandırdın.

– Gönlümüzün sultanı Peygamberimizin simgesi Medine’yi ağzına alıp kirletemezsin.

– Yalancının… Medine toprakları tecavüzde rekor kırıyor öyle mi? Orası medeniyetin beşiğidir… Oraya gitsen senin gibi birini bile kısa sürede medenileştirir.

– Yalan söylemez, iftira atmaz, hakka girmez duruma gelirsin. İslam düşmanlığı ile İslam’ı hatırlatan her şeyi karalıyorsunuz!

– Medine adını ağzına alıp pisletmeseydin keşke! Ne çirkin bir paylaşımdır bu.. Şuan nefret suçu işliyorsun. Hadi ben şizofren değilim tahrik olmadım bu paylaşımdan, sana hakaret etmiyorum yada daha kötü şeyler de geçmiyor aklımdan ama seni @EmniyetGM havale ediyorum. Alın bu kadını !!!

– Terbiyesiz, önce gusül abdesti al sonra o mübarek yerleri ağzına al. Din düşmanı seni. Sen kimsin ki iftira atıyorsun? İslam düşmanı sen ne ayaksın! Allah’ım sana öyle dert versin ki, dermanı iftira attığın yerlerde olsun ama sana nasip olmasın…

– Sen ya cahilsin; istatistiklere bakmış olsaydın tecavüzün ana vatanın ABD olduğunu bilirdin.

– Ya da kocaman bir yalancısın; derdin insanların aklını asılsız iddialarla karıştırmak, Müslümanlara iftira atmak.

– Sakın o pis ağzına kutsal toprakların adını alma !!!

– Berna ben bi konuşursam hayvanlar aleminde ki yaşamına devam eder insan içine çıkamazsın! Konuşturma beni istersen..! Bu arada İslam’da kutsal topraklar diye nitelendiren Medine’de tecavüz nasıl rekor kırmış, bu söylediğini kanıtla.

– Çözüm idam değil hadım değil diyorsun ama çözmek için yalanla Medine topraklarının tecavüz vakalarında rekor kırdığını söylüyorsun. Allah in laneti üzerine olsun

– Kibir abidesi olup kendilerini böyle üstün görmeleri yok mu?

– İllâ edep, illâ edep.

– İftira en iyi yaptığınız iş Medine derken abdest al attığın iftiranın altında kalacaksın inşallah.

– Size ne içiriyorlar, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Hala İslam’ı karalamak için Kullandığınız şehir Medine, başka ülke bulamadın mı? Tecavüzün çok olduğu ülke listesinde Sudi Arabistan var mı iyi bak gezi zekalı?

– Dünyada çocuklara, kadınlara hatta erkeklere tecavüzün en çok olduğu yer “HAÇLILARIN..YAHUDİLERİN VE İNEĞE TAPAN ÖKÜZ”lerin yaşadığı yerler birinci Hindistan.. İkinci İsveç.. İFTİRACI YALANCISINIZ.

– Hamile kalıp doğurmaya doğurmaya % 40’lardan  % 22’lere düştünüz 15 yıl sonra % 10’lara düşeceksiniz.

– Yoksa küçük kızlarla evlenmek sapıklık evlenmeden aşk yaşamak normal mi? Çünkü sizin kesimde bunların o kadar çok örnekleri var ki bunları duydukça ağzımız açık kalıyor.

– Bizim gördüğümüz, erkek erkeğe, kadın kadına sapık ilişkileri normal gören kendine sanatçı diyen bu sizin kesim. Küçük gelinler diye dindarları suçlayıp kendileri 20 30 yaş küçük kızlarla evlenmeden aşk yaşayan yine kendine sanatçı diyen insanlar DEĞİL mi?

selyus