İsmail Saymaz’dan ahmakça bir paylaşım!

Türkiye’de her geçen gün itibar kaybeden sözde gazeteci İsmail Saymaz’dan devlete saygı sınırlarını aşan iftiralı paylaşım!

Devlet ve hükümet düşmanlığı yaptığı ve açıklamalarında sürekli iftira attığı için Hürriyet gazetesinden kovulan İsmail Saymaz, yine rahat durmuyor.

Saymaz, sosyal medya hesabından insanlarla alay edercesine ve devletin korona virüse karşı verdiği olağanüstü gayrete de saygısızlık göstererek şu paylaşımı yaptı:

“Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri Koronavirüse karşı toplumsal mücadelede devletin bir adım önünde gidiyor.”

Ankara, İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri korona virüse karşı devletten daha fazla ne yaptı? sorularını yanıtsız bırakan Saymaz, övdüğü üç belediyenin bu süreçte çok yetersiz kaldıklarından ve ortalıklarda pek görülmediklerinden haberi var mı acaba!

Paylaşımının altından yoğun eleştiri yağmuruna tutulan saygısız gazeteci İsmail Saymaz’a Doğu Perinçek, bir programda bakın nasıl saydırıyor: “Bilmiyorsun bilmediğin şey hakkında konuşma, boyuna posuna bak bilmediğin şey… Bilmiyor cahil bilmiyor”

selyus