Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YAŞAM 12 Kasım 2023

İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın kızı Hüdanur, Burak Can Çelik ile evliliğe ilk adımını attı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın kızı Hüdanur Turan, Burak Can Çelik ile evliliğe ilk adımı attılar. Çiftlerin Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağının yer aldığı kaşkolü ile salona girmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen çiftlerin nikahını İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş kıydı. Nikah defterini ise TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş verdi.

Yoğun katılımın olduğu nikaha TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanı sıra son Başbakan Binali Yıldırım, TBMM AK Parti Grup Başkanı Avukat Abdullah Güler, önceki dönem TBMM Başkanları İsmet Yılmaz ile Mustafa Şentop, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bakanlar, önceki dönem AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK PARTİ MKYK Üyeleri, aralarında Murat Kurum, Mustafa Varank, Süleyman Soylu, Tuğba Işık Ercan, İsmail Erdem, Seda Gören Bölük, Şengül Karslı, Adem Yıldırım, Ümmügülşen Öztürk’ün de olduğu AK Parti Milletvekilleri, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, ilçe belediye başkanları, önceki dönem Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kaymakamlar, eski bakanlar, eski üst düzey siyasiler, teşkilatlar ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Kızını evlendirdiği için bir yanıyla mutlu olduğunu, diğer yandan ise Gazze’de evlilik çağındaki kızların, kadınların, çocukların öldürüldüğü için çok üzgün olduğunu ifade eden Milletvekili Hasan Turan, uzaktan ve yakından katılım gösteren tüm konuklara teşekkür ederek, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi ekibi olarak çiftleri tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

selyus