Ana Sayfa YAŞAM 7 Kasım 2022

İstanbul Takipte 12 yaşında

İstanbul Takipte Haber Sitesi 12. Kuruluş Yıldönümü programı düzenlendi.

6 Kasım Pazar günü Adile Sultan Kasrı’nda düzenlenen özel geceye AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Avukat Serkan Bayram, Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, 26. Dönem İstanbul Milletvekili Avukat Hurşit Yıldırım, önceki dönemler Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, önceki dönemler Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Akit Tv Program Yapımcısı ve Akit Gazetesi Köşe Yazarı Sabri Balaman, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Avukat Akın İlhan, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, Tuzla Belediye Başkan Danışmanı Derya Bacacı, Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı Esat Kalay, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça, AK Parti Çekmeköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Lale Akça Bilgili, önceki dönem Kadın Kolları Başkanları, İBB Meclis Üyeleri, İlçelerin Başkan Yardımcıları, Eğitimci-Yazar Ömer Şahan, Balıkesirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (BABİAD) Kurucu Başkan Deniz Dinçer, Yeşilay Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Muhammed Ali Temel, Üsküdar Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersoy Özbek, İstanbul Takipte okurları ve gecede ödül alanlar katıldı.

“BAŞARILI OLABİLMEMİZ, BİZİM GAYRETİMİZ KADAR SİZİN DESTEĞİNİZE VE KATKILARINIZA DA BAĞLIDIR”

Gecenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci, “Değerli siyasi büyüklerim ve kıymetli misafirlerimiz, İstanbul Takipte Haber Sitemizin 12. Kuruluş Yıldönümüne hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Siz değerli konuklarımızın yanımızda olması daha büyük işlere, daha büyük başarılara imza atacağımızın en güzel göstergesidir.

Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizin desteğinize ve katkılarınıza da bağlıdır.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bizde, insanlarının mutlu olduğu, güçlü bir ekonomiye sahip, demokrasi, hukuk ve insan haklarında gelişmiş bir Türkiye için katkı sunmaya devam edeceğiz.

Ve bizler sizlerin destekleriyle hem gücümüze güç katacağız hem de İstanbul Halkının sesi olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

“HÜSEYİN ADİL KARDEŞİMİ BEN DOST DİYE TANIMLADIM”

Daha sonra kürsüye gelen Ümraniye’nin efsane belediye başkanlarından Hasan Can, “Hüseyin Adil kardeşimle uzun zamandan beri tanışıyoruz. Belediye başkanlığım görevi sırasında da görevi bıraktıktan sonrada aynı muhabbetimiz devam ediyor. Özellikle yere medya kolay bir iş değil. Ulusal medyanın bir çok gelir kaynakları var. Ama yerel medyanın gelir kaynakları koşarsanız, tırmalarsanız bir takım gelir kaynakları yakalarsınız ama hatılı sayılır bir gelir kaynağı yoktur. Bu işi yapabilmek için de gelire ihtiyaç var. Bu anlamda yerel medya mensuplarının güçlü kalması, ahlaklı kalması ve ilkeli kalması çok kolay bir şey değil. Elbette bu şekilde mesleğini devam ettiren çok sayıda arkadaşımız var. Ama bunların içerisinde benim tanıdığım ve bugüne kadar hiç ahlakını bozmadan bugünlere gelen Hüseyin Adil Yelkenci’dir.

Hüseyin Adil Yelkenci’yi tarif et derlerse bana insanın yüzüne karşı iltifat etmek belki doğru bir şey değil amma Hüseyin Adil kardeşimi ben dost diye tanımladım” şeklinde konuştu.

“İNSANI MAKAMLAR, MEVKİLER VE YAPTIĞI İŞLER YÖNETMEMELİ”

Konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “İnandığınız yolda dosdoğru olmak ve inandıklarımızla yürümek ve kararlılığı göstermek hem siyasi alanda hem de basında kolay değil. Bunu bir tek şey yaptırabilir inandığınız şeye sımsıkı sarılmak. Buna dava adamlığı deniyor. İşte bende salona baktığımda onu görüyorum. Mevki makam, nerde olursak olalım, önemli değil. İnsanı makamlar, mevkiler ve yaptığı işler yönetmemeli. Böyle anlamlı gecede bizi buluşturduğu için Hüseyin Adil beye çok teşekkür ediyor, nice 12 yıllar ve başarılar diliyorum” dedi.

“GERÇEKTEN İSTANBUL TAKİPTE, İSMİNE YAKIŞAN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR”

Gecenin kapanış konuşmasını yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Öncelikle Hüseyin Yelkenci bey sene bir iki kez bu tür organizasyonlar düzenleyip bizi bir araya getirdiği için kendisini tebrik ediyorum. Yelkenci, gerçekten İstanbul Takipte ismine yakışan güzel çalışmalar yapıyor. Herkesin çalışmalarını yakından takip eden ve bu anlamda da ödüllerinden bir arkadaşımız. Ben nice 12. Seneler diliyor, ödül alan kardeşlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram, Ayrıca Akit Tv Program Yapımcısı ve Akit Gazetesi Köşe Yazarı Sabri Balaman, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Avukat Fatih Kaya, Tuzla Belediye Başkan Danışmanı Derya Bacacı, Üsküdar Belediye Başkan Danışmanı Esat Kalay, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Eğitimci-Yazar Ömer Şahan birer selamlama konuşması yaptılar.

“BASIN ÖZEL ÖDÜLLERİ”

Cüneyt Bitikçioğlu

Nimet Kartal

Halil Öztürk

Suna Anaç

Nurcan Kırcalı

Süleyman Hilmi Eren

Durmuş Acar

Tevfik Er

Mahmut Boydak

Kenan Baylan

Aslı Koç Özgür

Musa Has

Hamit Kurt

Aytekin Yaşar

“SOSYAL MEDYA ÖDÜLLERİ”

Meryem Köylü,

Şeyma Ahsen Çapan,

Emine Zeynep Yaşar

Songül Yazıcı Irkın

Meryem Bal

Zekai Öztürk

Hüsna Haznedar

Sami Özdil

Mehtap Liman

Derviş Koktan

İshak Sandıkçı

Esengül Demircioğlu

Tuba Güler

Nergül Yılmaz

Nedim Güney

Filiz Alkan

selyus