Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

İstanbul Takipte bir yaş daha aldı

İstanbul Takipte Haber Sitemizin 12. kuruluş yıldönümünü nezih bir ortamda misafirlerimizle birlikte kutladık.

Bundan 12 yıl önce kurduğumuz sitemizi adeta tırnaklarımızla kazıyarak bugünlere getirdik.

Bu anlamlı ve özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara İstanbul Takipte ailesi olarak teşekkür ederim.

Gecede yerel basının emekçilerine ve sosyal medya hesaplarından bizlere destek veren okurlarımızın içinden tespit ettiklerimize ödül verdik.

Birbirinden kıymetli konuklarımızın katılım gösterdiği gecede ilk önce İstanbul Milletvekilimiz Avukat Serkan Bayram kürsüye gelerek bir konuşma gerçekleştirdi.

AK Parti’nin kuruluşundan beri tanıştığım ve güzel bir ağabey-kardeş ilişkisi kurduğumuz kıymetli vekilim Bayram, Adalar İlçesi’nde benimle olan bir anısını anlattı.

Daha sonra ben söz aldım ve gecenin anlamına binaen bir konuşma gerçekleştirdim.

Benden sonra kürsüye gelen başta İstanbul Milletvekilimiz Mustafa Ataş, Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü ve Ümraniye Belediyesi’nin önceki dönemler Efsane Başkanı Hasan Can olmak üzere bütün konuşmacılar benim hakkımda güzel şeyler söylemeleri beni onurlandırdı ve de duygulandırdı.

Hal böyle olunca demek ki doğru şeyler yaptığıma kanaat getirdim.

Açıkçası o geceden aldığım pozitif elektrik beni daha çok motive etti.

Öte yandan geceye maddi manevi destek verenlere özellikle çok teşekkür ediyorum.

Tabi sözünü tutup destek olanların yani sıra, sözünü yarım yamalak tutanlar ve sözünü hiç tutmayanlarda var.

Tutamayacağınız sözleri vermeyin, sonra kamuoyunda “bu sözünü tutmuyor ve güvenilir biri değil” diye afişe olursunuz!

Bu arada aklımdayken, buradan hemen ifade edeyim, en zor süreçlerimizde İstanbul Takipte Haber Sitemize destek vererek ayakta durmamızı sağlayan Sancaktepe Belediye Başkanımız Avukat Şeyma Döğücü ve Tuzla Belediye Başkanımız Doktor Şadi Yazıcı’ya özellikle teşekkür ederim. Allah (CC.) onlardan razı olsun.

Geceye mazereti nedeniyle gelemediğini arayarak bildiren İstanbul Milletvekillerimiz Avukat Mihrimah Belma Satır, Hasan Turan ile Osman Boyraz’a, yine telgraf gönderen İstanbul Milletvekilimiz İffet Polat ile Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e, hastası, cenazesi ve kendi hastalığı nedeniyle gelemeyeceğinin mesajına atanlara huzurlarınızda teşekkür ederim.

Diğer taraftan davetimize cevap vermediği gibi, hiç mazeret beyan etmeyenlere de kısas hakkımızı kullanacağımızı ve bundan sonraki programlarda katılım konusunda daha seçici davranacağımızı bildirmek isterim.

Son sözüm 12. kuruluş yıldönümü programımıza katılan herkese bir kez daha teşekkür ederim.

Kalın sağlıcakla…

selyus