Ana Sayfa YAŞAM 3 Mart 2019

Kadıköy’de ‘Yeşilay Haftası’ heyecanı

Yeşilay Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan, “Bu yılki Yeşilay Haftası’nda sizlerin değerli destekleriyle yine meydanlardayız, toplumun tüm katmanlarını bağımlılıkla mücadelemize dahil ediyoruz, Yeşilay’ın sesini daha da gür bir şekilde duyuruyoruz” dedi. 

Yeşilay Haftası kapsamında Türkiye genelinde bir dolu etkinlikler yapıldı. Öte yandan Kadıköy Yeşilay Şube Başkanlığı da Boğa’nın önüne büyük bir çadır kurarak program düzenledi.

Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz, belediye meclis üyeleri ve Kadıköylüler katıldı.

“SORUMLULUKLARIMIZ BÜYÜK, OMUZLARIMIZDAKİ YÜK AĞIR”

Yeşilay Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan, “1920 yılının zorlu şartlarında işgal altındaki vatanın asıl bağımsızlığını sağlamak için çözümü öngören vatanperver aydınlarımızın bağımlılıkla mücadele etmek için kurduğu Yeşilay’ımız artık 99 yaşında! Ülkemizin dört bir yanına yayılmış değerli şubelerimizle, bağımlılık mücadelemizi toplumun en kılcal damarlarına ulaştırıyor ve bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir nesil için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ulusal ve uluslararası alanda bağımlılıklarla mücadelede öncü rol oynama hedefimize hızla ilerliyoruz. Yaklaşık bir asırlık tecrübe ve birikimimizi Uluslararası Yeşilay Federasyonu bünyesinde yer alan Ülke Yeşilayları ile paylaşmaya devam ediyoruz. Ülkemizin dört bir yanında yaygınlaştırmayı planladığımız Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimiz ve ilkini bu yıl hayata geçireceğimiz Yeşilay Rehabilitasyon Modelimiz ile bağımlılıklara karşı daha güçlü ve daha kararlıyız. Bu yılki Yeşilay Haftası’nda sizlerin değerli destekleriyle yine meydanlardayız, toplumun tüm katmanlarını bağımlılıkla mücadelemize dahil ediyoruz, Yeşilay’ın sesini daha da gür bir şekilde duyuruyoruz. Tüm gönüllülerimizin 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı kutluyorum” dedi.

 

selyus