Ana Sayfa YAŞAM 23 Aralık 2014

Kadıköy’ü sarhoş ilçe haline getirdi ve gitti!

Bir tane bile kalıcı eser dikmediği Kadıköy’ü adeta sarhoşlar ilçesi haline getirerek çekip giden eski belediye başkanının pisliklerini yeni başkan Nuhoğlu temizliyor.

Kadıköy Belediyesi, eski belediye başkanının pisliklerini temizlemeye devam ediyor. Eski belediye başkanı Öztürk’ün dönemlerinde iskanlı iskansız, belgeleri tam mı eksik mi bakmadan sen yeter ki içkili mekan aç sana her türlü kolaylık vardır zihniyetiyle ruhsat verilerek o tertemiz Caferağa mahallesini adeta sarhoşlar yatağına çevirdiler. 20 yıl boyunca içkili ruhsat sayısını 50’ye katlayan ve görevde olduğu 4 dönemde bir tane bile okul, hastane, cami, Cemevi, spor kompleksi, yaşlılar huzurevi yaptırmayan Kadıköy’ün eski belediye başkanı Öztürk’ün olumsuz bıraktığı her şeyi, yeni başkan Aykurt Nuhoğlu düzeltmeye ve temizlemeye çalışıyor.

AKLIMDAKİ KADIKÖY HAYATA GEÇİYOR

Seçimlerde “Aklımdaki Kadıköy” sloganıyla seçmenin karşısına çıkan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, verdiği sözleri bir bir tutmaya başladı. Aklımdaki Kadıköy’le ilgili çalıştay düzenleyerek, hem gençleri, hem kadınları, hem yaşlıları, hem de çocukları bu projenin içine katan başkan Nuhoğlu, ayrıca Caferağa ve Rasımpaşa mahalle sakinlerinin feryadına da kulak verdi. Sokakları sarhoşlardan ve içki şişelerinden geçilmeyen mahalle sakinleri ve esnafı belediyenin desteğiyle “Artık Yeter!” diyerek sokaklara afişler asarak büyük bir kampanya başlattılar. Kampanyaya, Kadıköy Belediyesinin yanı sıra duyarlı vatandaşlarda destek verince önemli bir yol alındı.

Kadıköy Belediyesi neden yeni açılmak istenen içkili yerlerle ilgili araştırma yaptığını daha iyi anlamak için Caferağa, Osmanağa, Rasımpaşa mahallelerinde oturan mahalle sakinlerin yoğun şikayetleri dinlemeniz yeterli.

Etiketler:
selyus