Ana Sayfa YAŞAM 24 Nisan 2023

Kemal Ayyıldız, son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye katılan Bakan Kurum, “Hakk’ın rahmetine kavuşan Kemal ağabeyimiz İslam davasına sımsıkı sarılanlardandı. Ayrıca Cumhurbaşkanımızla uzun yıllara dayanan yol arkadaşlığı vardı. Buradaki kalabalıktan da gördüğümüz üzere sevilen bir büyüğümüzdü. Rabbim Cenneti ile müjdelesin, yakınlarına sabır versin.”

Sancaktepe Belediyesi Başkan Danışmanı ve Sarıgazi eski Belde Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, Hakk’a yürüdü.

Merhum Kemal Ayyıldız’ın Hazreti Hamza Camiinde kılınan ikindi namazının ardından eda edilen cenaze namazına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili adayı Murat Kurum, İstanbul Milletvekili Avukat Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Profesör Doktor Nurettin Yiyit, diğer ilçe belediye başkanları, çalışma arkadaşları ve aile yakınları katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü, çalışma arkadaşı için şunları söyledi: “Hakk’ın rahmetine kavuşan Sarıgazi eski Belde Belediye Başkanımız, yol arkadaşım, danışmanım Kemal Ayyıldız ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyorum. Başımız sağ olsun.”

Merhumun naaşı Alemdağ Ekşioğlu mezarlığına defnedildi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

İlginizi çekebilir

Ümraniye’de iki ayrı patlama

Ümraniye’de iki ayrı patlama

selyus