Ana Sayfa YAŞAM 2 Aralık 2022

Kızılay Ümraniye Kadın Kollarının merhamet eli Hakkari’ye uzandı

“İyiliğe vesile olmak ve gönüllere dokunmak sebebimizdir” diyen Başkan Akbaş, “Hakkâri Yüksekova Keçeli Köyü ana sınıfı öğrencilerinin kırtasiye ve kışlık ihtiyaçlarını temin ederek ilgililere teslim ettik.”

Kızılay Ümraniye Kadın Kolları, ‘Hayırda yarışalım’ sözünden yola çıkarak önemli çalışmaların altına imza atmaya devam ediyor.

Ümraniye Kızılay Kadın Kolları Başkanı Meryem Akbaş’ın öncülüğünde yürütülen hayır işlerinde, son olarak Hakkâri Yüksekova Keçeli Köyü ana sınıfı öğrencilerinin kırtasiye ve kışlık ihtiyaçlarını temin ederek ilgililere teslim ettiler.

“NE MUTLU YARDIM ETMEDE YARIŞAN KIZILAY KADINLARIMIZA”

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Başkan Meryem Akbaş, “Kızılay Ümraniye Kadın Kolları olarak ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye ve ulaşmaya devam ediyoruz. Hakkari Yüksekova Keçili Köyümüzdeki minik yavrularımıza ihtiyaç duydukları kırtasiye malzemeleri ve kışlık ihtiyaçlarını gönüllü arkadaşlarımızla hazırlamanın mutluluğunu yaşadık.. Ne mutlu yardım etmede yarışan Kızılay kadınlarımıza. Çalışmalarımızda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize ve bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen gönüllülerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Yaptıkları hayır işleriyle diğer şubelere örnek olan Kızılay Ümraniye Kadın Kolları ekibi, muhtelif Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol aldıkları için Kızılay da yaptıkları çalışmalarda tecrübelerini ortaya koyuyorlar. 

selyus