Ana Sayfa YAŞAM 3 Temmuz 2016

Maltepe Kaymakamlığı’nda bayramlaşma

Maltepe’de Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan Bayramlaşma töreni Kaymakamlık binasında gerçekleştirildi. Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Kaymakamlığa gelenlerle tek tek bayramlaştı.

Maltepe Kaymakamlığı geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programına Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Garnizon Komutanı Tümgeneral Veli Yıldırım, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, vatandaşlar ve kaymakamlık çalışanları katıldı. 

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin huzur içinde bir Ramazan Bayramı geçirmesini dileyerek, “Dilerim Ramazan Bayramı’ndaki o manevi atmosferi insanlarımız hayatımızın bundan sonraki dönemlerde de uygular. Birbirimizi sevmemiz gerekiyor, birbirimizi anlamamız gerekiyor. Dilerim birlik ve beraberlik içinde nice yıllar geçiririz. Bayramlar, dinimizi, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi hiç eskitmesin. Maltepelilerin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

Tören, katılımcıların birbirleriyle bayramlaşması ile sona erdi.

selyus