Ana Sayfa YAŞAM 11 Ağustos 2021

Olayların ilçesi Küçükçekmece’de hırsızlık

Küçükçekmece’de, bir kliniğe gelen 10 yaşlarındaki çocuk, önce hastanın çantasını kurcaladı. Ardından bir şey bulamayınca kan alan hemşirenin cep telefonunu cebinden çalıp kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki özel bir sağlık kliniğinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kliniğe gelen kimliği belirsiz 10-12 yaşlarındaki çocuk önce etrafı kolladı, daha sonra koltuk üzerindeki hastanın çantasını karıştırmaya başladı. Bir şey bulamayınca kliniğin bilgisayar masasını yokladı. Burada bir şey bulamayan hırsız, daha sonra acil müdahale odasını gözlemeye başladı. Hemşirenin kan aldığını gören ‘çocuk hırsız’, hemşerinin yeleğinin cebinde olan telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Kaşla göz arasındaki rahat tavırlarıyla hırsızlık yapan 10-12 yaşındaki çocuk pes dedirtti.

Telefonunun cebinde olmadığını fark eden Suzan isimli hemşire, güvenlik kamerasını inceledikten sonra çalındığını fark etti. Hemşire daha sonra polis karakoluna giderek şikayetçi oldu.

Çocuk yaşındaki bir kişinin hırsızlık yaptığına çok şaşırdığını anlatan klinik çalışanı Aysun Yıldırım, “İçeride hastalarla ilgilenirken, 10-11 yaşlarında bir çocuk hiç sıkılmadan, hastanın çantasını önce karıştırıyor. İçinde bir şey bulamayınca acil kısmındaki içeriyi gözlüyor. Bakıyor, ediyor biz de hastanın çocuğu zannediyoruz. O sırada hemşire arkadaş hastadan kan alırken, arkasından cebinden telefonu alıyor. Hiçbir şey olmadan çekip gidiyor. Sonrasında polis geldi, hesaplarınızı kapatın dedi, bulunamaz dediler. Arkadaş karakola gidip, şikayette bulundu” dedi.

selyus