Ana Sayfa YAŞAM 3 Mart 2021

Ömer Şahan’dan Yeşilay Haftası mesajı

Yeşilay Cemiyeti Kadıköy Şube Başkanı ve Eğitimci Yazar Ömer Şahan, Yeşilay Haftası nedeniyle Kadıköylülere bir mesaj yayınladı.

Ömer Şahan mesajında:

“Kıymetli Kadıköylüler,

1920 yılının zorlu şartlarında, işgal altındaki vatanın asıl bağımsızlığını sağlamak için çözümü öngören vatanperver aydınlarımızın bağımlılıkla mücadele etmek için kurduğu Yeşilayımız artık 101 yaşında!

Sorumluluklarımız büyük, omuzlarımızdaki yük ağır.

Ülkemizin dört bir yanına yayılmış Şubelerimizle, bağımlılık mücadelemizi toplumun en kılcal damarlarına ulaştırıyor ve bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir nesil için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Ulusal ve uluslararası alanda bağımlılıklarla mücadelede öncü rol oynama hedefimize hızla ilerliyoruz.

Bir asırlık tecrübe ve birikimimizi Uluslararası Yeşilay Federasyonu bünyesinde yer alan Ülke Yeşilayları ile paylaşmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin dört bir yanında yaygınlaştırmayı planladığımız ve sayıları her geçen gün artan Yeşilay Danışmanlık Merkezlerimiz ve ilkini bu yıl hayata geçireceğimiz Yeşilay Rehabilitasyon Modelimiz ile bağımlılıklara karşı daha güçlü ve daha kararlıyız.

Bu yılki Yeşilay Haftası’nda, gelişen olaylar ve covid salgını nedeni ile meydanlarda olmasak da, toplumun tüm katmanlarını bağımlılıkla mücadelemize dahil ediyor, Yeşilay’ın sesini daha da gür bir şekilde duyuruyoruz.

Siz değerli Kadıköylülerin ve tüm Yeşilay gönüllülerimizin 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

selyus