Ana Sayfa YAŞAM 4 Aralık 2017

Omurilik Felçli Derneği, engelliler gününde Beykozluları aynı masada buluşturdu

Omurilik Felçli Derneği, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle Beykoz’da bir program düzenledi. Derneğe gelir amaçlı düzenlenen programdan elde edilen gelir omurilik felçli vatandaşlar için bir umut olacak. Yoğun ilginin olduğu geceye Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Beykozlu duyarlı vatandaşlar katıldı.

Bu anlamlı günle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin, engelleri dolayısıyla karşılaştıkları güçlüklerden yılmadan azimle çalışan, kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize örnek olan kardeşlerimizin sorunları hususunda toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımızı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyoruz” dedi.

Başkan Gürkan, “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” dedik ve sevgili dostlarımızla bir araya geldik. Böylesi anlamlı bir geceyi düzenleyen Beykoz OFD dernek Başkanı Saniye Efe ‘ye, tüm yönetim kurulu üyelerine ve çalışma ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…”

selyus