Ana Sayfa YAŞAM 28 Eylül 2016

Örümcek işçiden akrobasi hareketler

İstanbul Beylikdüzü ve Mecidiyeköy’de 10 katlı bir binanın dış cephesine kurulan iskelenin üzerinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan işçilerin ardından Şişli Teşvikiye’de de hayrete düşüren “Örümcek işçi” görüntüsü ortaya çıktı.

Şişli Teşvikiye’de 6 katlı bir binanın iskelesinden hiçbir güvenlik önlemi almadan adeta akrobasi hareketleriyle tehlikeli bir şekilde aşağıya inen “Örümcek işçi” bu kadarına da “pes” dedirtti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, işveren ve çalışanlara uyarılarda bulunarak, “Ölümlerin en büyüğü mahalle aralarındaki konutlarda meydana geliyor. İşçinin adeta akrobasi hareketleriyle inmesi tehlikeli ve yasak” dedi.

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü ve Mecidiyeköy’de 10 katlı bir binanın dış cephesine kurulan iskelenin üzerinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan işçilerin ardından Şişli Teşvikiye’de de hayrete düşüren bir görüntü ortaya çıktı. 6 katlı bir binanın dış cephesine kurulan iskeleden halat, kask ve koruyucu kıyafet giymeden tehlikeli bir şekilde aşağıya inen “Örümcek işçi” bu kadarına da “pes” dedirtti. Akrobasi hareketleriyle aşağıya inerek yürekleri ağza getiren işçinin iskelesinin demirlerine tutunarak indiği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

selyus