Ana Sayfa YAŞAM 2 Ekim 2019

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Bir gün değil, her gün yanınızdayız”

“1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle Vefa Kıraathanesi’ni ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin “Vefa Kıraathanesini sizlere tahsis ettik. Dünya Yaşlılar Gününüz kutlu olsun. Bir gün değil, her gün yanınızdayız” dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle Vefa Kıraathanesi’ni ziyaret etti. Burada büyüklerine seslenen Başkan Ahmet Cin, “Belediyemizce Vefa Kıraathanesini sizlere tahsis ettik. Dünya Yaşlılar Gününüz kutlu olsun. Bir gün değil, her gün yanınızdayız” dedi. Sohbetin ardından yaşlılara hediye veren Başkan Ahmet Cin, hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

“AMCALARINI” ZİYARET EDİP ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİLER

Öte yandan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Vefa Kıraathanesini ziyaret edenler arasında Merkez İlkokulu öğrencileri de yer aldı. Öğretmenleri eşliğinde Vefa Kıraathanesi sakinlerinin önce ellerini öperek gül hediye eden öğrenciler, okudukları şiirlerle yaşlılara “Sizlere minnet borçluyuz. Bir gün biz de yaşlanacağız. Sizlerin tecrübelerinden yararlanacağız.” mesajı verdi. Vefa Kıraathanesi yaşlıları ise minik öğrencilere teşekkür ederek onlarla misket ve halka atma oyunu oynadı. Merkez İlkokulu öğrencilerinin anlamlı ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlginizi çekebilir

Çocukla çocuk olabilmek!

Çocukla çocuk olabilmek!

selyus