Ana Sayfa YAŞAM 17 Aralık 2016

Polis emeklileri Şehitler Tepesi’nde

Emekli polis özel harekatçılar, Beşiktaş’taki Şehitler Tepesi’nde teröre lanet okudu. Emekli Emniyet Müdürü Yesugay Aksakal birlik olmanın tam zamanı olduğunu ifade etti.

Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği tarafından düzenlenen teröre lanet mitingi Beşiktaş’taki Şehitler Tepesi’nde gerçekleşti. 44 şehidi anmak için saldırı noktasına gelen emekli polis harekatçılar teröre lanet okudu. Ellerinde bayraklarla olay yerine gelen özel harekatçılar sloganlar eşliğinde yürüdü. Şehitlerimizin için okunan selanın ardından dualar okundu.

“TÜRK MİLLETİ SAVAŞA DÜĞÜN GİBİ GİDEN BİR MİLLETTİR’’

Grup adına açıklama yapan emekli Emniyet Müdürü Yesugay Aksakal yaşanan saldırılardan duyduğu üzüntüye dile getirerek, “Bir hafta önce burada yaşadığımız ve bugün Kayseri’de yaşadığımız acı olay hepimizi üzüntüyü boğdu. Fakat şu bir gerçek ki biz Türk milleti savaşa düğün gibi giden bir millettir. Kanımızda ve genimizde olan bu. Bu kirli oyunu ülkemizde yaratmaya çalışan güçlerin hesaplayamadıkları bir şey vardır ki bu yaşadığımız bu kahpe olaylar kahpe eylemler bizleri hiçbir zaman yıldıramıyor yıldırmayacaktır. Bizi hep kenetlemiş olacaktır. Birlik olmanın dirlik olmanın gerektiği zamandır bu zaman’’ diye konuştu.

“ÇÖZÜLME BÖLÜNME OLMAYACAK’’

Geçtiğimizden bu güne yaşanan saldırıların Türk milletini yıldıramayacağını vurgulayan Aksakal, “Kayseri’de şehit olan şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Bir hafta önce burada şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet dilerim. 1993 senesinde de Tuzla’da tren istasyonunda da bu hainler bomba patlattı. Askerlerimizi şehit etti. 2016’da da aynı eylemi yapıyor. Aradan geçen zamanda biz hala dimdik ayaktayız. Bunları unutmayalım. Yirmi beşinci eylem 5 Haziran 2015’ten bu yana. Biz bu vakurluğumuzu koruyacağız. Çözülme bölünme olmayacak. Birlik dirlik içinde dirayetle bu günleri geçireceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

selyus