Ana Sayfa YAŞAM 16 Aralık 2022

Salih Diner, “Bir alimi bu hale sokanları, Allah da dermansız dertlere soksun”

İsmailağa Cemaatinin tanınmış hocalarından Salih Diner, sosyal medya hesaplarından ibretlik bir paylaşım yaptı.

Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel, kızını 6 yaşında evlendirdi iddiasının doğru olmadığını söyleyen Diner, “Yusuf hocanın kızını “Mor Çatı” denen fuhuş destekçisi yapı ağına alıyor” dedi.

“NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR SES KAYDI”

Salih Diner’in paylaşımı: Bir alimi bu hale sokanları, Allah da dermansız dertlere soksun. Hayatı İslam’a hizmetle geçmiş bir babanın kızını “Mor çatı” denen fuhuş destekçisi yapı ağına alıyor, beynini yıkıyor, babaya, anaya ve İslam’a düşman hale getiriyor ve savaşı başlatıyor.. Bu baba içeride olsa ne olur dışarda olsa ne olur.. Kızı onların elinde olduktan sonra bu baba gökte olsa ne olur.

Ne olmuş, 17 yaşında nişan 18 yaşında resmi nikah yapılmış. Psikolojisi bozuk ve Mor Çatı denen bir yapının tahakkümü altında olan kızın şikayeti ve ne olduğu belli olmayan bir ses kaydı ile bu babayı mahkum ettirdiniz. Allah da sizi mahkum etsin.

Ses kaydının aslından çıkaranların bile gözünüzden kaçan önemli ayrıntılardan birini buraya yazıyorum; Baba (Yusuf hoca) evlilik hakkında diyor ki “Kızımıza bir soralım”.. Kızını 6 yaşında evlendiren adam kızına sorar mı? Basbas bağırasım geliyor, yüreğim kaldırmıyor şu an ben bile ölmek istiyorum bu baba ne halde siz anlayın… Ya anne ‼️

Psikolojisi bozulan bir kızı kullanan L’*G – B*’T örgülerinin ve bu saldırıda payı olan herkesin önce hidayeti için dua ederiz ama mukadder değil ise ölene kadar beddualarımda yer vereceğim. Allah’u Teala onları dermansız dertlere düşürsün. Amin”

selyus