Ana Sayfa YAŞAM 18 Haziran 2017

Sancaktepe Belediyesi’nin gönül sofraları devam ediyor

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Sancaktepe Belediyesi protokol iftarına yoğun ilgi vardı. Her gün bir mahallede gönül sofrasını Sancaktepelilere açan Sancaktepe Belediyesi bu iftara, ilçe protokolünün yanı sıra şehit yakınları, gaziler, engelliler, STK yöneticileri ve onların ailelerini de davet etti. Programa Sancaktepe Kaymakamı Andan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Turgay Akpınar da katıldı.

Samimi bir aile ortamında gerçekleşen iftarda Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, masaları tek tek gezerek misafirleriyle ilgilendi. Başkan Erdem, özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar başkanla fotoğraf çektirirken musmutlu pozlar verdiler.

‘Yaradılanı sev yaradandan ötürü’ anlayışı ile Sancaktepelilere ayırım yapmadan kaliteli hizmet etmenin huzurunu yaşayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail, “İlçe protokolü, şehit aileleri, gaziler, engelliler, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve aileleri birlikte iftar sofralarımızda bir araya geldik. Manevi büyüklüğü çok geniş olan gönül sofralarımıza teşrif eden bütün komşularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

selyus