Ana Sayfa YAŞAM 17 Şubat 2017

Sancaktepe’de kursu bitiren arı yetiştiricilere sertifika verildi

Arı yetiştiriciliği sertifika töreninde bir konuşma yapan Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce ortaklaşa olarak düzenlemiş olduğumuz arı yetiştiriciliği kurslarımız başarı ile sona ermiştir. Bu kurslar neticesinde arıcılığın daha verimli yapılması hedeflenmektedir.”

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Arı yetiştiriciliği kursu sertifika töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’inde katıldığı törenle yapıldı.

16 Şubat Perşembe günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde düzenlenen sertifika dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce ortaklaşa olarak düzenlemiş olduğumuz arı yetiştiriciliği kurslarımız başarı ile sona ermiştir. Bu kurslar neticesinde arıcılığın daha verimli yapılması hedeflenmektedir.” dedi.

Arıcılığın hızla gelişmekte olan bir sektör olduğunu, eğitim alan kursiyerler sayesinde bu alanda kaliteli üretim artışı olacağını kaydeden Başkan Erdem, verilen eğitimle birlikte arıcılık sektöründeki insanların bu işi bilinçli bir şekilde yapacağını ve kaliteli ürün ortaya koyacaklarını ifade etti.

Yapılan Konuşmaların ardından eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan 70 kişiye sertifikaları takdim edildi.

selyus