Ana Sayfa YAŞAM 7 Ocak 2016

Sancaktepeli AK Kadınlar “İlmek ilmek yüreklere” işliyor

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde “İlmek ilmek yüreklere” sloganıyla muhacir çocuklara atkı ve bere örme kampanyası başlattı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde “İlmek ilmek yüreklere” sloganıyla muhacir çocuklara atkı ve bere örme kampanyası başlattı. Başkan Esra Başar’ın hassasiyetle üzerine durduğu ve bizzat ilgilendiği kampanaya her geçen gün daha fazla ilginin olduğu görülüyor.

 

29 Ocak Cuma gününe kadar sürecek olan kampanya ile ilgili ördüğünüz atkı ve bereleri ilçe başkanlığına teslim edebilirsiniz.

“İlmek ilmek yüreklere” bir atkı bir bere kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Maalesef dünyada zulüm her yerde devam ediyor. Ve bu zulümden en çok çocuklar etkileniyor. Kimisi sokaklarda dilenmek yada satış yapmak zorunda kalıyor, kimi ise buz gibi evlerde hayata tutunmaya çalışıyor. Bizler her gece evladımızın üzerini kaç defa örtmeye kalkıyoruz kaloriferli sıcacık evlerimizde, taşa basınca odumuz kopuyor üşütecek diye. İşte bu kampanyamızda bizler hepsini kendi çocuğumuz gibi düşünüp bir nebze olsun yüreklerini ısıtmak, ilmek ilmek gönülleri işlemek istiyoruz” dedi. 

selyus