Ana Sayfa YAŞAM 12 Temmuz 2021

Sarhoş gezicilerden dün Beşiktaş’ta camiye, bugün Kadıköy’de ki kiliseye!

Dün Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ne bugün de Kadıköy’de Kiliseye! Bu sarhoş gezici güruhuna dur denmez ise yarın kim bilir nereye girecekler (!) Kadıköy’de kilise duvarı üzerine çıkarak şarkılar söyleyen Aynı zihniyetin ürünü gençlerin bu saygısızca cep telefonu kameralarına yansıdı. Sosyal medyada yayılan görüntülere vatandaşlar büyük tepki gösterdi. 

Gezicilerin kalesi ve Türkiye’de alkolün en çok tüketildiği Kadıköy’de sarhoş sürüsünden Kiliseye saygısızlık!

Bu sarhoş sürüsü geziciler, Taksim Gezi Parkı olayları sırasında Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii’ni adeta üs olarak kullanmıştı. Çöplüğe dönen camide çok sayıda sağlık malzemesinin yanı sıra bira şişesi ve sigara paketi de yer almıştı!

Dün akşam Kadıköy’de kilise duvarı üzerine çıkarak şarkılar söyleyen Aynı zihniyetin ürünü gençlerin bu saygısızca cep telefonu kameralarına yansıdı. Sosyal medyada yayılan görüntülere vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Anadolu Yakası’ndaki 13 ilçenin toplamından fazla ruhsatlı, ruhsatsız alkollü mekanı içinde barındıran Kadıköy’de pandemi yasaklarının gevşetilmesiyle birlikte gece eğlenceleri her gün artarak devam ediyor. Eğlencenin dozunu kaçıran gençler Kadıköy’de bulunan bir kilisenin duvarına çıkıp alkol kullanarak şarkılar söyledi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal mesafenin ve maskenin de unutulduğu o anlar pes dedirtti. Hemen her gece yaşanan görüntülere Kadıköy’de yaşayan bölge sakinleri de büyük tepki gösterdi.

selyus