Ana Sayfa YAŞAM 2 Ekim 2017

Şehir Hatları kış tarifesi başladı

Şehir Hatları tarafından kış sezonuna göre düzenlenen seferler 18 Eylül 2017– 3 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak. Okulların ders başı yaptığı 18 Eylül Pazartesi günü İstanbul’un vapurları da kış mesaisine başladı. ‘İstanbul keyfi’nin en güzel yaşandığı vapurda güvenli, konforlu ve İstanbul kadar güzel olan seferler kış tarifesine göre yeniden düzenlendi.

TOPLU ULAŞIMIN EN KEYİFLİ HALİ…

Şehrin en keyifli, en turistik ve en havalı seferleriyle İstanbul’un güzelliklerini, her gün yeniden keşfetmeye ve yeniden yaşamaya davet ediyor Şehir Hatları…

Asya-Avrupa geçişlerini denizden 8 dakikaya indiren İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri iki yaka arasında hafta içi günleri 86, cumartesi günleri 80, pazar ve tatil günleri karşılıklı 74 seferle yolcularına süre ve fiyat avantajı sağlamaya devam ediyor.

MOBİL UYGULAMAMIZ YENİLENDİ…

Şehir Hatları mobil uygulaması, yeni yüzüyle kış tarifesiyle beraber hizmetinizde. Sefer tarifeleri, ücret tarifeleri, duyuru ve haberleri takip edebilmenin yanı sıra seferleri favori olarak ekleyebileceğiniz yeni mobil uygulamamızı Google Play ve Apple Store’lardan indirebilirsiniz. Mobil uygulamayla alakalı detaylı bilgi için; http://www.sehirhatlari.istanbul/tr/duyurudetay/vapurlar-cebinizde-30706.html adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

2017 Kış Tarifesiyle ilgili ayrıntılı bilgiye, Alo 153 Beyaz Masa’dan, iskelelerde bulunan tarife kitapçıkları ile ulaşabilir veya aşağıdaki linki tıklayarak tarife kitapçığını indirebilirsiniz.

selyus