Ana Sayfa YAŞAM 7 Ağustos 2014

Sevginin yaşı yok

Amerikalı Joyce Mattheaws ile Iraklı Velid Muhammed Katipzadeler çiftinin ikinci baharı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kıydığı nikahla Üsk

Sevginin yaşı yok

Amerikalı Joyce Mattheaws ile Iraklı Velid Muhammed Katipzadeler çiftinin ikinci baharı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kıydığı nikahla Üsküdar’da başladı.

Üsküdar Fahrettin Kerim – Nilüfer Gökay Huzurevi’nde tanışan 64 yaşındaki damat Iraklı Velid Muhammed Katipzadeler ve 74 yaşındaki gelin Amerikalı Joyce Mattheaws çifti Üsküdar Evlendirme Dairesinde kıyılan nikâhla dünya evine girdi. Çiftin nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıyarken çiftin şahitliğini Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Kent hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Ferit Şamlı,Ebru sanatçısı İlkay Şamlı, Üsküdar AK parti Kadın kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, ve Huzurevi Müdürü Mahfuz Sunar yaptı.

Nikâh merasiminde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen artık dünyada sınırların kalmadığını ve bu nikâhında buna bir örnek olduğunu söyleyerek çifte mutluluklar diledi. Üsküdar Ak Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş ise esprili bir şekilde Başbakan’ın üç çocuk isteğini vurgulayarak, “Sayıyı kendilerine bırakıyoruz” dedi. Aktaş daha sonra evlilik cüzdanını geline vererek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Etiketler:
selyus