Ana Sayfa YAŞAM 22 Aralık 2020

SİNDEF’ten üye derneklerine temizlik malzemesi desteği

SİNDEF, üye derneklerine temizlik malzemesi dağıtımına başladı. Federasyon Başkanı Hasan Dalkıran’ın öncülüğünde başlayan bir tır dolusu dağıtım tüm üye derneklerine teslim ediliyor. 

Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF), dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirus salgınının daha da yoğunlaştığı bu zorlu günlerde derneklerini sahipsiz bırakmadı.

Hemşerilerinin her zaman yanında olan Sinop Dernekler Federasyon Başkanı Hasan Dalkıran ve yönetimi son olarak temizlik ürünlerini üye dernek başkanlarına teslim etmeye başladı.

Yapılan yardımla ilgili bir açıklama yapan SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran, “Sinop Dernekleri Federasyonu olarak üye derneklerimize katkılar sunmaya devam ediyoruz. Covid-19 virüsünün etkilerini en aza indirmenin yolu malûmunuz üzere temizlik-maske-mesafe kuralına riayet etmekten geçiyor. Bu bağlamda derneklerimize daha önce dezenfektan cihazı ve maske dağıtımlarını gerçekleştirmiştik. Şimdi tüm derneklerimize temizlik malzemesi katkısı sunarak yanlarında olduğumuzu göstermek istedik.

Temizlik malzemelerinin dağıtımına Küçükçekmece ve Esenler’de bulunan derneklerimizle başladık. Önümüzdeki günlerde tüm bölgelerimize ve derneklerimize temizlik malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız.

Derneklerimizden ve üyelerimizden alınan tedbirlere uymalarını rica ediyor, Sağlıklı günlerde yeniden birlikte olmak dileğiyle hayırlı günler diliyoruz. Her Şey Sinop ve Sinoplular için..” dedi.

İlginizi çekebilir

SULTAN DEMİRCAN

SULTAN DEMİRCAN

selyus