Ana Sayfa YAŞAM 1 Mart 2020

Sivaslılardan Üsküdar’da anlamlı buluşma

Üsküdar Sivaslılar Derneği, Üsküdar’a, İstanbul’a ve Türkiye’ye faydalı işler yapmak adına Sivaslı hemşerileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Ersoy Özbek’in öncülüğünde gerçekleşen toplantıda Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiği şu günlerde birlik beraberlik mesajı verildi.

İstişare toplantısına katılanlar İdlib şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilediler. Ayrıca ülkenin birliği için, vatan millet için, bayrak için, ezanların susmaması için üstlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler…

TOPLANTIYA ÖNEMLİ İSİMLER KATILIM GÖSTERDİ

Üsküdar Sivaslılar Derneği Başkanı Ersoy Özbek’in ev sahipliğini yaptığı toplantıya AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Serdar, Bekir Aksu, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı İsa Doğan, Üsküdar Belediyesi Birim Müdürleri Hulis Keleş, Kemal Özer, Meclis Üyeleri Amine Cansu Kaba, Erdoğan Kılıç, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Şinasi Albayrak, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hasan Ocak, Ünalan Mahallesi. Muhtarı Mezengül Şimşek, Siyasi Parti Temsilcileri, Suşehri Esenyaka, Akşar, Akıncılar Ortaköy, Elibüyük, Gölova Gözören, Kangal Mancınık, Koyulhisar Günışık Köyü Dernek Başkanları ve İşadamları, özel sektör yöneticileri, hukukçu, mali müşavirler, bürokratlar ve Üsküdar Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldı.

BAŞKAN ÖZSOY HEREKESE TEEŞKKÜR ETTİ

Üsküdar Sivaslılar Derneği Başkanı Ersoy Özbek, “Tüm katılımcılara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletvekilleri ile yaptığı özel toplantı nedeniyle programa katılamayan ancak iyi niyet temennilerini gönderen AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz ve önceki dönem Sivas Milletvekili Ali Turan beylere teşekkür ederiz. Vatan millet için, ülkemizin birliği için her daim el ele” dedi.

selyus