Ana Sayfa YAŞAM 19 Ekim 2021

Süleyman Aydınalp’ten Anadolu Yakası yerel basına ahde vefa örneği

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Ümraniye Belediyesi’nin iz bırakan foto muhabiri, AK Parti Ümraniye önceki dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve BATU Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aydınalp, Anadolu Yakası’nın yerel basınını aynı masada buluşturdu.

Önemli İnternet Haber Siteleri ve gazetelerin sahiplerinin bulunduğu basın buluşmasına İstanbul Takipte Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Hüseyin Adil Yelkenci de katıldı.

Ümraniye Belediyesi’nde görev yaptığı 15 yıl içinde zaman zaman programlarda bir araya geldiği yerel basına ahde vefa örneği gösteren Süleyman Aydınalp, yoğun katılımdan dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti.

Aydınalp, “Uzun yıllardan bu yana gelen dostluklarımızın devamlılığı açısından siz basın mensuplarımızla bir arada olmak ve hasbihâl etmek istedik. Görevinizi yaparken sahada yaşamış olduğunuz zorlukları en iyi bilenlerden birisiyim. Onun için naçizane sizlere moral motivasyon olsun diye bugün burada bir arada olalım istedik. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ederim.” Kaynak: İstanbul Takipte…

selyus