Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YAŞAM 5 Eylül 2021

Tekstilci Bekir Taner Ateş’ın kızı Nilay Ateş, evliliğe ilk adımını attı

Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD) Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası 35. Komite Meclis Üyesi Bekir Taner Ateş’in kızı Nilay Ateş, Osman Emre Özsoy ile evliliğe ilk adımlarını attılar.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen düğünde Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy tarafından kıyılan nikahın şahitliklerini İstinaf Mahkemesi Ceza Dairesi Başkanı Gaffar Korkmaz, Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekip Avdagiç, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Profesör Doktor Ertuğrul Kılıç, TETSİAT Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, Özkaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özkaya, Avukat İrem Ateş yaptı.

Elit bir ortamda, saygın bir şekilde organize edilen düğünle ilgili bir açıklama yapan Bekir Taner Ateş, “Düğünümüze katılarak bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kızım Nilay ve oğlumuz (damat) Osman Emre’ye ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

selyus