Ana Sayfa YAŞAM 16 Eylül 2020

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, dinimizi istismar edenlere tepki verdi!

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Dinimizi istismar ederek her türlü entrika içinde olanlara tepki veren Başkan Tanrıkulu şunları söyledi:

“Günaydın sevgili dostlar.. İnsanın insana saygısı kalmaması bu dünyada bizler inancımıza, inandığımıza sahip çıkmadığımızdandır. Halbuki Yüce Rabbim bize öyle bir din nasip etmiş ki; tüm canlılara sevgi, saygı, merhamet şefkat duygusu bu inançtadır. Maalesef bizim inancımıza gerçek inananlar sahip çıkmadığı için dinimiz olan İslam’ı sahtekarlar temsil ediyor ve onların ruh babası olanlarda onlar üzerinden dinimize inancımıza zarar veriyor. Kimi gazeteci, kimi sanatçı, kimi oyuncu, kimi siyasetçi adı altında inancımız olan İslam’ı kötülüyor ve yeni nesillere dinimizi soğutuyor. Aslında bunun suçlusu bizleriz. Bizler İslam dininin ne kadar yüce olduğunu bize önce insan olmayı öğrettiğini, her canlıya sevgi öğrettiğini unutuyor, sonra şeytanın ruhunu taşıyanlar onların ruh ikizlerinin dinimizi kullanarak İslam’a ve insanlığa zarar veriyorlar. Yazıklar olsun!

BEN DİNİMİ SEVİYORUM. BEN 5 VAKİT NAMAZIMI KILIYORUM. BEN DİNİ BENDEN OLMAYANIDA SEVİYORUM. BEN DİLDE ALLAH KALPTE ŞEYTAN OLANLARIN RUH İKİZLERİNE SÖYLÜYORUM DİNİME LAF UZATAN DİNSİZ ŞEYTANDIR” dedi.

selyus