Ana Sayfa YAŞAM 11 Mayıs 2019

Türk Kızılayı Kadıköy Şubesi, üyeleri ile gönül sofrasında buluştu

Türk Kızılayı Kadıköy Şubesi, Ramazan geleneklerini sürdürerek, üyeleri ve Kadıköy’ün protokolü ile gönül sofrasında buluştu. 

Türk Kızılayı Kadıköy Şubesi, üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Kadıköy Şube Başkanı Habip Kiraz’ın ev sahipliğinde TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan, önceki dönem AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Kadıköy protokolü ve şube üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Kadıköy Şube Başkanı Habip Kiraz yaptığı açılış konuşmasında “Kızılay bir iyilik hareketi, bizler bu iyilik kervanıyla ihtiyacı olan kardeşlerimizin yardımına koşmaya gayret gösteriyoruz. Sizler de bu iyilik hizmetlerinde bize el uzatın, birlikte hizmet edelim, birlikte yürüyelim” dedi.

Rektör Özvar ve Kaymakam Özarslan da yaptıkları selamlama konuşmalarında Türk Kızılayı Kadıköy Şube Yöneticilerine yanınızdayız mesajı verdiler. Konuşmaların ardından program çay sohbeti ile devam etti.

selyus