Ana Sayfa YAŞAM 3 Nisan 2022

Tuzla’da yıllardır iftar çadırı geleneği devam ediyor

Tuzla Belediyesi, Tuzla Devlet Hastanesi’nin bahçesine iftar çadırı kurdu. Bin kişilik çadır, Ramazan ayı boyunca vatandaşları iftarda buluşturacak. Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, iftar çadırının yıllardır olduğu gibi bu Ramazan ayında da hayırsever destekleriyle Tuzlalı vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı’nın talimatlarıyla Tuzla’da Ramazan ayı hazırlıkları başladı. Tuzla Devlet Hastanesi’nin bahçesine iftar çadırı kuruldu. Tuzla dışından Tuzla Devlet Hastanesi’ne gelen hasta ve hasta yakınlarının da yararlanabileceği iftar çadırında bağışçıların destekleri ile her gün bin kişilik sıcak yemek dağıtılacak. Bin kişilik iftar çadırı, Ramazan ayının her günü iftar çadırı geleneğini yaşatarak Tuzlalı vatandaşları iftarda buluşturmaya devam edecek.

Ramazan ayının rahmet, bereket, mağfiret, zekat, fitre ve sofraları paylaşma ayı olduğunu ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı, iftar çadırının yıllardır olduğu gibi bu Ramazan ayında da hayırsever destekleriyle Tuzlalı vatandaşların hizmetinde olduğunu belirtti.

selyus