Ana Sayfa YAŞAM 14 Eylül 2015

Ümraniye Belediyesi’nden Etiyopya’ya uzanan merhamet eli

Ümraniye Belediyesi, IBS Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü yardım çalışmaları sonucunda, Etiyopya’nın Diredawa eyaletindeki kardeşlerine yardım eli uzattı.

Klasik belediyecilik faaliyetlerinin yanında, tasarlayıp uyguladığı ve yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adı sıkça anılan Ümraniye Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine kucak açmaya ve uzak ülkelerdeki kardeşlerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Felaketlere uğrayan, zor durumda kalan ülkelere daima yardım eden Ümraniye Belediyesi, Etiyopya (Habeşistan)’nın Diredawa eyaletinde yaşayan yetim ve yoksullara kardeş eli uzattı.

Dünyanın birçok yerinde yoksul ülkeleri ziyaret ederek, ülke halkının hangi alanda ihtiyaç sahibi olduğunu araştıran ve buna göre projeler yürüten IBS Uluslararası İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği ve Ümraniye Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü projeyle, Etiyopya- Diredawa’nın çeşitli yerlerindeki yoksul ve yetimlere, kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Yapılan eğitim ve giysi yardımı organizasyonuyla, Türkiye’den uzanan kardeş eli, Etiyopyalı yoksul ve yetimlerin yüzünü güldürdü.

İlginizi çekebilir

Kutup Penguenleri İstanbul’da

Kutup Penguenleri İstanbul’da

selyus